25 Mayıs 2014 Pazar

uğur böcekli doğum günü süsleri

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...
Bu seferde çocuklarımın 2. yaş doğum günleri için yaptığım süsleri yayınlamak istedim. Hummalı bir çalışmadan sonra nihayete erdirdik doğum günümüzü. Gelen misafirlerimizi boş göndermemek için yaptığım minik keselerle başlayayım.


 kırmızı ve siyah keçelerden minik keseler dikip organze şerit, telis ipi ve puantiyelerle süsledim ve onları bir dal parçasına tutturup kavanoza yerleştirdim..




Pratik olacağını düşündüğüm amerikan servislerim de çok beğenildi yalnız yapması düşündüğüm kadar kolay olmadı malesef :)) kırmızı ve siyah fon kağıtlarını uğur böceği şeklinde keserek keçeli kalemlerle benekler yaptım ve göz yapıştırdım.



Bunlarda aslında uçmayan balonlarımız ama biz onları çift taraflı bant kullanarak tavana sabitledik ve uçlarına organze şeritler bağlayıp keçeden kalpler yapıştırdık.


Şeker hamursuz uğur böceği kurabiyelerim, sıcak dolayısıyla çikolataları biraz eridi ama güzellerdi.


Vee olmazsa olmaz ilk denemem olan uğur böceği yaş pastamız. Çok yorucu ama bir o kadar da zevkli hazırlıklardı . Minik böceklerim 2 yaşlarını bitirdiler. Onlar henüz farkında olmasalarda benim için çok büyük mutluluktu bu güzel kutlama ALLAH nice yaşlara beraber sağlıkla girmeyi nasip eder inşAllah...





Bu arada kızımın kıyafeti ve oğlumun papyonu da bana ait :)) Veeee tüm bu hazırlıklarda benden yardımını esirgemeyen çoğu işlerde imzasını taşıyan becerikli kardeşim nuray'dan da bahsetmemek olmaz. İnsanın böyle kardeşlerinin olması çok güzel. Son olarak da bizim için yaptığı el emeği göz nuru hediyesini görmenizi isterim..


Biz ailecek çooook beğendik...