27 Şubat 2014 Perşembe

KEÇE TELEFON KILIFI


En nihayetinde kendime de zaman ayırıp telefonuma kılıf diktim. Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya işte aynen öyle bir türlü kendime ait bir şeyler yapamıyordum ama bugün oturup telefoncuğuma bir kılıf hazırladım
Daha önce bu baloncuklarla çalışmayı çok sevdiğimi söylemiştim ve kendim içinde yaptım..


Kenarlarını dikiş makinesinde simli ip kullanarak süs dikişiyle diktim. Simli iple dikiş dikmek beni baya zorladı ama sonucu beğendim :))


16 Şubat 2014 Pazar

NİKAH ŞEKERLERİ



Ben evlenirken yoktu bu keçe süsler ya da vardı da ben bir haberdim ama bilseydim kesin kendime de yapardım, çok sevdim çünkü hem farklı hem şıklar.. İpekyolu design adlı bir blogdan esinlendim. Ben biraz değişiklik yapıp gelinliği daha çok süsledim ve damada küçük bir mendil ilavesi yaptım, magnet olarak kullanılmak üzere hazırlar.. Tercihe göre lavanta kesesi ilavesi de güzel olabilir.








10 Şubat 2014 Pazartesi

UÇAN BALONLU KAPI SÜSÜ


Yüzbin baloncuklu kapı süsümü de bitirmenin vermiş olduğu mutluluk ve rahatlık içindeyim :)) Bu kapı süsüne başlamadan önce nasıl bir tema çalışacağımı bilmiyordum ama yaptıkça şekillendi ve ortaya böyle bir şey çıktı. Sanırım güzel de oldu. Balonlarla çalışmayı çok sevdim, sanırım artık sık sık göreceksiniz bu baloncukları..







7 Şubat 2014 Cuma

KİTAP AYRACI


Deniz kızım yine kitap deryasında..daha önce yine yapmıştım, istek üzerine bir ikincisini daha yaptım. Renklerde bir değişiklik yapıp inciyle süsledim kızımı.. Böyle sayfanın üstünden bakınca da pek bir sevimli oluyor :)) 




6 Şubat 2014 Perşembe

KEÇE YAKA VE BİLEKLİK


Eveeeet uzun sayılabilecek bir süreydi benim için, bloğumda güzel paylaşımlar yapamadım ne zamandır. İnanın bağımlılık yaptı bu iş bende sürekli bir şeyler yapmak ve bunları sizlerle paylaşmak çok zevkli.. Bu süre zarfında boş durmadım tabii ki şu anda bir kapı süsüyle uğraşıyorum ama araya bu yaka ve bilekliği sıkıştırıverdim.



ne zamandır aklımdaydı keçeden yaka çalışmak bugün yapıverdim. Beyaz keçenin üzerine pudra pembesi yarım boncukla uygulama yaptım çok romantik bir yaka çıktı ortaya..



sonra boncuklarım artınca birde bileklik yapmak geldi aklıma, zarif, şık ve bir o kadar da romantik bir ikili oldu sanırım ne dersiniz :))